Anahtar Kelimeler:

Hacılar'da iftar birlikteliği

Hacılar

 Bağrıaçık herkesi iftarda buluşturdu

 

Kasaba halkına müjde verdi

Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini bu yılda gerçekleştirdi. Bağrıaçık iftar yemeğinde kasabalılara Hacılar’ın tüm sorunları için çözmek için çalıştıklarını hedeflerinin sorunsuz bir Hacılar olduğunu söyledi. 

İftar programı

Hacılar Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen ve her Ramazan Ayı`nda yapılan iftar yemeği kasaba halkının geniş katılımı ile gerçekleşti. İftar yemeğinde kasa halkı ile bir araya gelen Belediye Başkan Memduh Bağrıaçık çalışmaları hakkında da bilgi verdi.  Belediye Başkanı Menduh Bağrıacık göreve geldiği günden beri halkla kopmadan sık sık bir araya gelerek çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Çalışmaları anlattı

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan  Belediye Başkanı Memduh Bağrıçak  Hacılar`da hiç bir sorunun kalmayacağını ifade ederek dev bir projenin de müjdesini verdi. Başkan Bağrıçak “Sürekli kasaba halkı ile beraberiz. Önceliğimiz su sorunuydu. Allah`ın izniyle o sorunu ortadan kaldırıyoruz. Kasabamıza yaklaşık 250 yıl yetecek bir su rezervi bulduk” dedi.

Hiçbir sorun kalmayacak

Bağrıaçık, “Hacılar`ımızın modern kasaba görüntüsüne kavuşması ve halkımızın hak ettiği refah hayat geçmesi için projelerimiz var. Bunları tek tek hayata geçireceğiz. Kasabamızın hiçbir sorunu kalmayacak. İftar yemeğimize katılan herkese teşekkür ediyorum. Birliğimiz ve  beraberliğimiz daim olsun” diye konuştu.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli