Anahtar Kelimeler:

Altun ailesinin acı kaybı

Altun ailesinin acı kaybı

 Plasiyerleri üzen vefat!

Kırıkkale’de Ülker ve Algida’da uzun yıllar plasiyer olarak çalışan ve yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak genç yaşta vefat eden İbrahim Altun herkesi üzdü.

Vefat etti

Kırıkkale dün üzücü bir vefat haberiyle sarsıldı. Ülker ve Algida gibi önemli markalarda uzun yıllar plasiyerlik yapan, yakalandığı ilik kanseri hastalığı ile 8 aydır mücadele eden İbrahim Altun isimli genç 30 yaşında vefat etti. Yaşam mücadelesini önceki sabah kaybeden İbrahim Altun, dün Ulaş köyünde toprağa verildi. Kırıkkale Bakkallar Odası Başkan Adayı Osman Altun’un kardeşi olan İbrahim Altun’un vefatı sevenlerini, mesai arkadaşlarını ve yakınlarını yasa boğdu.

Kalabalık bir tören

Kimeski Mahallesi’nde ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazından sonra toprağa verilen İbrahim Altun’un cenaze törenine mesai arkadaşları, müdürleri, patronları, akrabaları katıldı. Göz yaşları arasında toprağa verilen İbrahim Altun’un cenaze törenine Kırıkkale’deki esnaf, tüccar, bayi, bürokrat ve siyasetçilerden oluşan bir çok kişinin katıldığı gözlendi. Törende Bakkallar Odası Başkanı Adem Yurttan, Sebzeciler Odası Başkanı Orhan İba, Kahveciler Odası Başkanı Adnan Çatalok, siyaset ve hukuk camiasının tanınmış siması avukat Orhan Aytekin, Kırıkkalespor eski teknik direktörü Harun Aydoslu’nun da aralarında bulunduğu bir çok tanınmış sima da yer aldı.

Kurtarılamadı

Birkaç yıl önce evlenen ve geçen yıl diş kanaması için gittiği hastanede ilik kanseri olduğunu öğrenen İbrahim Altun, 8 aydır Ankara’da tedavi görüyordu. İlik nakli bekleyen ancak birkaç gün önce rahatsızlanarak yoğun bakıma kaldırılan İbrahim Altun, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Taziyeleri baba ocağında abisi Osman Atun ve babası Bilal Altun kabul ediyor.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu