Anahtar Kelimeler:

Kucaklayan olacak”

 Kucaklayan olacak”

 CHP ziyaretleri sürüyor       

CHP Kırıkkale İl Başkanlığı Cumhurbaşkanı Adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu`na destek ve tanıtımı için sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.

Tarihi önemi var

Bu kapsamda, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Tokatlar Derneği, ADD Kırıkkale şubesi, Yaylacık Mahallesi Muhtarlığı, Tüm Memurlar Derneği, Keskinliler derneği, Sarraflar derneği, Kırşehirliler Yardımlaşma derneği, Minibüsçüler Odası, Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesi, Tüm Muhtarlar Derneği Başkanlığı, İşçi Partisi İl Başkanlığı ile Kırıkkale’de bulunan kanaat önderlerine ayrı ayrı ziyaret edilerek ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretlerde konuşan İl Başkanı Ziya Kavlak, “Cumhurbaşkanlığı seçimleri Türkiye için tarihi bir öneme sahiptir. Kimseye ideolojik bakış açısıyla yaklaşmayan, siyaset üstü, güven ve huzur yaratacak, milletin korkusuz güven içinde yaşamasını sağlayan, farklılıkları bir zenginlik olarak kabul eden baba kucağı gibi kucaklayan, bir cumhurbaşkanı seçeceğiz.

Yeni bir dönem başlayacaktır

Cumhuriyet Halk Partisi ile birlikte birçok partinin uzlaşı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, tüm kesimlere eşit yaklaşacak, insanlara yaşam ve siyaset hakkı tanıyacak, insanların manevi ve milli değerlerine saygı gösterecek ve topluma ışık tutacak bir isim. Ayrıca İç Anadolu’dan ilk defa bir Cumhurbaşkanı seçilecektir. Bölgemizin sorunlarına vakıf bizim gibi bizden biri olan sayın İhsanoğlu İç Anadolu`nun yıllardır süren yalnızlığına ve sessizliğine son verecek bir hemşehrimizdir. İlk turda seçimin galibi olacağına inanıyoruz. Hemşehrimiz İhsanoğlu`nun seçilmesi ile bölgemizde ve ülkede yeni bir dönem başlayacaktır.

Adayımıza destek bekliyoruz

Açıkça görüldüğü üzere Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’ın ülkeyi götürmek istediği sistem, parçalanmış ve bölünmüş bir Türkiye`dir. Başkanlık sistemi, parlamento dışı partilere yaşam hakkı tanımayacak otoriter bir sistemdir.1000 yıldır bir arada yaşayan Anadolu halkına uygun olmayan bir rejimdir. Bu süreçte tüm partililerden ve Kırıkkale halkından hemşehrimiz ve adayımız İhsanoğlu`na tam destek bekliyoruz” dedi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli