Anahtar Kelimeler:

Eşini 7 yerinden bıçakladı

Eşini 7 yerinden bıçakladı

 Dede ne yaptın böyle         

Kırıkkale`de, 73 yaşındaki adam, 63 yaşındaki eşini iftar öncesi çıkan tartışma sonucu vücudunun 7 yerinden bıçaklayıp öldürdü.

Cinnet geçirdi!

Kırıkkale`de, MKE Kurumu`ndan emekli, evli ve 5 çocuk babası 73 yaşındaki B.K., 5 çocuğunun annesi, 52 yıllık eşi 63 yaşındaki M.K.`yi iftar öncesi çıkan tartışma sonucu ekmek bıçağı ile vücudunun 7 yerinden bıçaklayıp öldürdü. Olay, Kırıkkale`nin Sanayi Mahallesi, 1397 Sokak`ta bulunan 2 katlı müstakil bir evin alt katında dün akşam meydana geldi. Evin üst katında oturan B.K., eşi ile birlikte iftar açmak için evli oğlunun oturduğu alt kata indi. Gelini mutfakta yemek hazırlarken, eşi ile tartışan B.K., mutfakta bulunan ekmek bıçağını alıp, eşine saplamaya başladı. 7 bıçak darbesi alan 5 çocuk annesi M.K., ağır yaralandı.

Evdekiler şok oldu!

Kayınvalidesinin çığlıkları üzerine oturma odasına geçtiğinde onu kanlar içerisinde gören evin gelininin çığlıkları üzerine içeri gelen eşi, kanlar içinde kalan annesi için ambulans çağırdı. Ağır yaralanan M.K., sevk edilen ambulans ile Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Daha önce By-pass ameliyatı geçiren, son günlerde beyin küçülmesi rahatsızlığı bulunduğu ve Alzheimer hastası olduğu belirtilen B.K.`nin, eşini bir anlık kıskançlık nedeniyle öldürdüğü belirtildi. B.K. ilk ifadesinde, "Bir anlık kıskançlıkla sinirlerim gerildi. Elimdeki ekmek bıçağı ile rastgele karıma batırdım. Pişmanım" dedi. M.K. cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu`na gönderilirken, gözaltına alınan B.K. sorgusundan sonra Adliyeye sevk edildi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu