Anahtar Kelimeler:

‘Kırıkkale her alanda gelişiyor'

‘Kırıkkale her alanda gelişiyor

 AK Parti Kırıkkale Milletvekili Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Kırıkkale Belediyesi tarafından Nur Cami’de düzenlenen iftar programına katılmak için Kırıkkale’ye geldi. Atalay il binasında gazetecilerle bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

İftar geleneği

İl binasında yeni yönetim tebrik eden Atalay yönetim kurulu toplantısı öncesi gazetecilerle bir araya gelen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Kırıkkale için çalışmalarımız devam ettiğini ve çalışmaları yakından takip ettiğini ifade etti. Atalay, “Bu iftarımız geleneksel hale geldi. 4–5 bin kişi katıldığı Kırıkkale iftarımız oluyor. İl teşkilatımız yeni göreve başladı teşkilatımızda yeni yönetim oluştu ve onları tebrik ediyorum. Cumhurbaşkanlığı için toplantılar yapacağız hükümet konağımız inşaatı devam ediyor hükümet konağımız için iç işleri bakanlığım zamanında kararı çıkmıştı. Ve Kırıkkale’nin simgesi olacak gelecek sene inşallah açılmış olacak” diye konuştu.

Seçim çalışması sürüyor

Nur Cami kış ayı içerisinde bitmesi için caba gösterdiklerini söyleyen Bakana Atalay, “Kaynak takviyesi için çalışıyoruz. Adalet sarayının temelini son baharda atacağız ödenek ve arsa tamam, Kırıkkale’nin daha düzenli il olması için çalışıyoruz üniversite Tekno Park OSB ve okullar çalışması devam ediyor.  Bu çalışmaları yakından takip ediyoruz. Kırıkkale her açıdan değişiyor ve imkânlar artıyor Hızlı tren çalışması devam ediyor. Bizler ramazan ayı içerisinde yeni yönetimimizle seçim çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

Atalay Yeni İl Başkanı Mürsel Akçay’ı tebrik eden Atalay Akçay’ın kendisinin öğrencisi olduğunu ve iyi bir yönetim ile başarılı olacaklarını belirtti İl Başkanlığı Görevini en iyi şekilde yerine getirmek için çalıştıklarını ve yönetim ile çalışmalara başladıklarını söyleyen İl Başkanı Mürsel Akçay İse, “Görevi devraldıktan sonra genel merkez kriterleri çerçevesinde yönetimi oluşturduk ve sicim çalışmalarımız için çalışmalara başladık ve sandık çalışmalarımızı hazırladık” dedi.

En iyi şekilde çalışacağız

Akçay, “Sandık çalışmaları için bire bir çalışma yapıyoruz eksikleri tamamlamak için toplantılar yapıyoruz İlçelerimizi tamamını gezdik ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Yönetim kurulumuzu hazırlarken AK parti Kuruluşu için kucaklamaya çalıştık. Bundan sonra teşkilat ile bir aile olarak partimizin misyonunu taşıyan ve 2023 vizyonu için çalışacağız seçimlerde en yüksek oyu almak için çalışacağız” şeklinde konuştu.

 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli