Anahtar Kelimeler:

Bağış kuyruğu oluştu!

Bağış kuyruğu oluştu!

 Erdoğan’a para gönderdiler!        

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adayı olması nedeniyle seçim çalışmalarında kullanması için banka hesabına para yatırdı.

Bankaya para yatırdılar

Kırıkkale Merkez Ziraat bankası önünde toplanan AK Partililer Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmalarında kullanması için banka hesabına para yatırdı.  İl yönetimi, il genel meclis üyeleri ve yoğun bir bayan gurup ile Ziraat Bankası önüne gelen partililer Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için belirlenen hesap numarasına para yatırdılar.

Bizi mutlu ediyor

Partililer adına konuşma yapan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bahadır Kılıç partinin çeşitli organında görev yapan ve vatandaşlardan oluşan heyet ile Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın hesabına para yatırmak için toplandıklarını söyledi. Kılıç yaptığı açıklamada, “Kırıkkale vatandaşlarımız adayımıza bağış yapmak için toplandık önemli olan miktar değil bağış halkın teveccühü bizi mutlu ediyor.  Bugün özelikle seçtik ve toplu bir halde bağış olsun istedik. 250–300 kişi ili merkez ziraat bankasından Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın hesabına para yatırdık” dedi. Kılıç’ın konuşmasının ardından Ziraat Bankası Şubesi’ne giden partililer, Erdoğan’ın hesabına para yatırdı.



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı