Anahtar Kelimeler:

Ortalamanın üzerinde oy alacağız”

 Ortalamanın üzerinde oy alacağız”

 Akçay, ziyaretlerini sürdürüyor         

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi adayları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek için Zafer Caddesi esnaflarını ziyaret etti. 

Esnafları ziyaret ettiler

AK Parti Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Önceki gün hastaneleri ziyaret eden İl Başkanı Mürsel Akçay dünde zafer caddesindeki esnafları ziyaret ederek destek istedi. Girdiği iş yerlerinde esnalara öncelikle hayırlı işler ve bol kazanç temennisinde bulunan Akçay daha sonra 10 Ağustos yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimi için adayları Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. Akçay Erdoğan’ın 12 yıl boyunca ülkeye birçok hizmetler kazandırdığını Cumhurbaşkanı olması halinde hizmetlere devam edeceğini söyledi.

Gece gündüz çalışıyoruz

Akçay muhalefetin çatı adayı Ekmelettin İhsanoğlu’nun vatandaş tarafından tanımladığını adayları Recep Tayyip Erdoğan’ın ise herkes tarafından tanıladığını söyledi. Akçay Kırıkkale AK Parti yönetimi olarak hedeflerinin Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy olmak olduğunu belirterek “ Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Yönetim kurulum ve ilçelerde arkadaşlarımız gereken çalışmayı yapıyoruz. Hedefimiz Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy almak bunu da başaracağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli