Anahtar Kelimeler:

Memleket için oy verin”

 Memleket için oy verin”

  

Akçay oy istiyor

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve yönetim kurulu üyeleri Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemil Bora makamında ziyaret edildi. Daha sonra ise esnaf ziyareti gerçekleştirildi. 

Her zaman yanınızdayız

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve yönetim kurulu üyeleri Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaşması ile birlikte çalışmalarına hız verdi. Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerini ziyaret eden Akçay ve yönetim kurulu üyeleri dün Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli’yi ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemil Bora’ya makamında ziyaret ederek destek istedi. Düzenlenen ziyarette konuşan Süleyman Köstekli Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman destekçisi olduklarını ve bu seçimde de daha önce yapılan referandum gibi bir sonuç ile çıkabileceklerini kaydetti.

Daha güçlü yapalım

İl Başkanı Akçay ise Türkiye’nin, çocuklarımızın ve Kırıkkale’nin geleceği için Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek verilmesi gerektiğine işaret ederek, “Kırıkkale hepimizin doğup büyüdüğü memleketimiz. Memleketin geleceği, ülkemizin geleceği için Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermemiz gerekiyor. Kırıkkale’de de diğer illere nazaran büyük bir oy ile seçimden çıkarsak, Ankara’da daha güçlü oluruz. Yapacağımız işlerimiz daha kolay yürür. Kırıkkale’nin önü bu şekilde daha da açılmış olur” diye konuştu. 

 

Önemli adımlar atacağız

Esnaf odalarının ziyaretinin ardından Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemil Bora makamında ziyaret edildi. Bora burada yaptığı konuşmada, yönetim kurulu ile birlikte tüm seçimlerde AK Parti’nin yanında olduğunu ve bu seçimde de Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağını ifade etti. Ak Parti İl Başkanı Akçay ise, Kırıkkale’de yapılan yerel seçimlerde Kırıkkaleliyim ruhunun işlediğini ve memleket için hep birlikte çalıştıklarını ifade etti. Akçay yaptığı konuşmada, “Kırıkkaleliyim demek bir ayrıcalık oldu. İnşallah önümüzdeki seçimlerde de bu vizyon ile daha önemli adımlar atacağız” dedi.

Kırıkkale desteğini gösterdi

Oda ziyaretlerinin ardından esnaf ziyareti gerçekleştiren Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve yönetim kurulu üyeleri esnaflardan destek istedi. Ziyaretlerde Kırıkkale’nin gücünü bir kez daha göstermek istediklerini ifade eden Akçay, “Esnafımız ve vatandaşımız Ak Parti’nin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın destekçisi olduğunu her seçimde oldukça büyük farkla gösterdi. İnşallah bu seçimimiz bir rekor olur. Kırıkkale’nin geleceği için Türkiye’nin geleceği için bu seçimleri başarı ile atlatmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu