Anahtar Kelimeler:

Sentetik saha tamamlanıyor

Sentetik saha tamamlanıyor

 Vali inceleme yaptı 

Vali Ali Kolat, Yuva mahallesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı inşaatı devam eden çok amaçlı spor kompleksini gezerek incelemelerde bulundu.

Hizmete açılacak

Yapılan incelemelerde, Gençlik ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü de bulundu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından verilen bilgilerde, Başpınar Spor Kompleksi çevresinde 1829 ada 18 nolu parselde bulunan arsanın Kırıkkale Belediyesi tarafından, Gençlik hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’ne spor tesisleri yapımı için 2013 yılında tahsil edildiği belirtildi. Ayrıca bu arsa üzerinde yapımına başlanan Sentetik yüzeyli Çim Saha ve soyunma odalarının yapımının 23/08/2014 yılında tamamlanarak hizmete açılacağı dile getirildi.

Eğitimler verilecek

Vali Ali Kolat incelemelerden sonra yaptığı kısa konuşmada; “Spor Komplekslerimiz ilimiz için yeterli seviyede. Biz tüm spor dallarında başarılı olmak istiyoruz. Bizim sporcu kaynağımız okullardır. Okullarımızda da öğrencilerimize farklı spor dallarında eğitimler verilmesi gerekir. Öğrencilerimizi her alanda eğitmek istiyoruz. Bu anlamda elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. Ben bu Spor Kompleksinde emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu