Anahtar Kelimeler:

Acı Kayıp!

Acı Kayıp!

 Kırıkkale Basın camiasının tanınmış simalarından Haberkale İmtiyaz Sahibi Murat Tanır’ın yeğeni Görkem Çağman önceki gün vefat ederken, cenaze töreni Osmangazi Mahallesi’nde gerçekleşti.

Yuva Mezarlığına Defnedildi

16 yaşında olan ve bir süredir lösemi tedavisi gördüğü öğrenilen Görkem Çağman, tedavi gördüğü Ankara Gazi Üniversitesi Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu. Görkem Çağman’ın cenazesi dün öğlen namazından sonra Osmangazi Mahallesi’ndeki Osmangazi Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Yuva Mezarlığı’nda toprağa verildi. Çağman’ın cenazesi önce evlerine getirildi. Burada helallik istendikten sonra camiye götürüldü.

Geniş Katılım Oldu

Cenaze törenine Kırıkkale medya sektörünün yanı sıra Tanır ve Çağman ailelerinin yakınları katıldı. Baba Mustafa Çağman bir hayli üzgündü. Mustafa Çağman ve Murat Tanır taziyeleri önce camide, cenaze töreninden sonra da evde kabul etti. Törende, Kırıkkale’den gazeteciler, esnaflar, iş adamları, siyasetçiler ve TSK’dan katılım oldu. Genç yaşta hayata gözlerini yuman Görkem Çağman, son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı. 



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli