Anahtar Kelimeler:

Sadece yarısı değişmiş!

Sadece yarısı değişmiş!

 Müdürden, müdür açıklaması!        

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin büyük tepki çeken okul müdürlerinin değişmesini yerel basına değerlendirdi. Müdür Çetin Kırıkkale geneli büyük bir değişiklik yapılmadığını ve Türkiye ortalamasına bakıldığı zaman yüzde 45 değişiklik olduğunu ileri sürdü.

Anketlerle yapılmış

Son değişiklik ile Türkiye geneli okul müdürlerinin değişmesini değerlendiren İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin değişiklerin sürpriz olmadığını ve beklenen bir karar olduğunu söyledi. Çetin “Kırıkkale’de yapılan değişikler Türkiye geneli bakıldığı zaman az bir oran.  Çevre ilerde bu değişiklik yüzde 50-55’in üzerinde oldu bu değişikliklerde yeni atanan müdürler ise yapılan anketlere göre atanıyor.  Yapılan anketlerde sorulan sorulara verilen puan sonucu atamalar yapıldı” dedi.

4 bin yeni kayıt yapılacak

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin okulların açılmasına kısa bir süre kala Kırıkkale’de tüm okulların hazırlıklarının devam ettiğini söyledi. Çetin, “Eğitim öğretim ülkemiz, ailelerimiz ve herkes için önemli.  Eğitim şart demek sadece sözde kalmaması gerekli.  2014- 2015 eğitim öğretim yılında 69 ayı doldurmuş çocukların birince sınıf için kayıkları yapılıyor. Velililerimiz adreslerinde çıkan okullara çocuklarının kayıtlarını yaptıra bilirler ve Kırıkkale geneli yaklaşık olarak 4 bin çocuğumuz okula kayıt yapılacak” şeklinde konuştu.

Eğitim yükselecek!

13 okulun tadilatta olduğunu belirten Müdür Çetin, “Kırıkkale geneli 13 okulumuzu ihale eli tadilata aldık bu okullarımızdan birçoğunun tadilatı eğitim öğretimde tamamlanacak birkaç okulumuzda ise tamamlanmayan yerler ise Cumartesi Pazar günleri tamamlanarak daha iyi bir hale getirilecek. Yeni eğitim öğretim yılında 4 yeni okul ise ilk defa kayıt alacak ve Kırıkkale’de eğitim öğretim daha üst seviyelere gelecek” dedi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli