Anahtar Kelimeler:

Suriyeli eliyle ceza!

Suriyeli eliyle ceza!

 Hem iş buldular ve

hem de ceza kesiyorlar!

 

BUNA ANCAK PES DENİR!

Kırıkkale’deki işsizler çalışacak iş bulamazken, parkomat işinde çalıştırılan Suriyeliler, kimi araçlara parkomat cezası kesiyor ve onların eliyle cezalar araç sahiplerinin adreslerine kadar gönderiliyor.

İlginç bir uygulama

Dünyanın hiçbir yerinde görülmeyen bir uygulama Kırıkkale’de hayat bulmuş durumda. Kırıkkale’deki işsizler çalışacak iş bulamazken, parkomat işinde çalıştırılan Suriyeliler, kimi araçlara parkomat cezası kesiyor ve onların eliyle cezalar araç sahiplerinin adreslerine kadar gönderiliyor. Parkomat süresine itiraz eden kimi vatandaşlar ücret ödemezken, kesilen ücretin Suriyeliler eliyle sürücülerin adreslerine gönderildiği ileri sürüldü. Bu duruma tepkili olan sürücüler bunun hiçbir ülkede uygulamasının olmadığını belirttiler.

Uygulama yasal değil

Parkomat uygulamasının Kırıkkale’de yasal olmadığını, uygulamanın Büyükşehir olan yerler için geçerli olduğunu ileri süren bir çok kişi, uygulama ile suç işlendiğini de belirtiyorlar. Hem buna ve hem de itirazlı ücretlerin adrese gönderilmesine tepkili olan sürücüler, bununla ilgili gerekli çalışmanın yapılmasını istiyorlar.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu