Anahtar Kelimeler:

Öğrencilere ulaşım bursu

Öğrencilere ulaşım bursu

 Ülkü Ocağı’ndan bir jest daha

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek, Ruhi Kılıçkıran Ulaşım Bursu projesi başlattıklarını duyurdu. Tunçbilek proje ile üniversiteyi kazanan gençlerin kayıt süreci ve dini bayramlardaki ilk otobüs veya tren gidiş bilet ücretlerinin karşılanmayı hedeflediklerini açıkladı.

Güzel bir çalışma

Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek, Ruhi Kılıçkıran Ulaşım Bursu projesi  başlattıklarını yazılı bir açıklama ile duyurdu. Tunçbilek yaptığı yazılı açıklama a Eğitim ve Kültür Vakfı olarak ÖSYM tarafından 2014 ÖSYS Yerleştirme Sonuçlarının Türk Gençliğine hayırlı olmasını dileyerek  başarı göstererek  üniversiteli olmaya hak kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik etti. Tunçbilek, eğime katkıları sürekli ve artarak devam ettiğini  bir eğitim projesi daha başlattıklarını belirterek “Ruhi Kılıçkıran Ulaşım Bursu üniversiteyi mukim oldukları şehirlerin dışında kazanan başta Ülkü Ocaklılar olmak üzere ihtiyaç ve talep sahiplerini de kapsayacak şekilde daha yolun başındaki genç üniversite adaylarının moral motivasyonlarını yüksek tutmak ve vakıf şuurundan hareketle hayırda yarışı teşvik için ortaya koyulmuş bir projedir.

Yardımcı olunacak

Bir gelenek haline getirilen proje Kırıkkale Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı kurumsal kimliğinde güvence altına alınmıştır. Proje kapsamında Üniversiteyi kazanan genç arkadaşlarımızın kayıt süreci ve dini bayramlardaki ilk otobüs veya tren gidiş bilet ücretlerinin karşılanması hedeflenmektedir. Başta Ülküdaşlarımız olmak üzere tüm öğrencilerimize manevi desteğin yanında asgari olarak aile ekonomilerine maddi bir katkıda bulunulması amaçlanmaktadır. Ayrıca Kırıkkale’ye ulaştıklarında ülkücü konukseverliğiyle iniş peronlarında ve Kırıkkale Üniversitesinde Ruhi Kılıçkıran Ulaşım Bursu standlarında karşılanarak, eğitim ve şehir danışmanlığı hizmetleri de sunulacaktır” ifadelerini yer verdi.



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu