Anahtar Kelimeler:

Hastane neyi bekliyor?

Hastane neyi bekliyor?

  

Üniversite açılacak diyor ama!

Bir sorun var ama ne?

Kırıkkale Üniversitesi`nin Arpalık Çukuru Mevkiinde TOKİ`ye yaptırdığı hastane binası kanser araştırma merkezi, yanık tedavi merkezi ve fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi olarak hizmet verecek. Ancak bir türlü açılamadı.

Neler olacak?

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`nin ek binası olarak hizmet verecek Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi`nin bir an önce açılması için hazırlıklar devam ediyor. Burada fizik tedavinin yanı sıra kanser araştırma merkezi ve yanık tedavi merkezi de olacak. Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, "Biz Kırıkkale Üniversitesi olarak gerçek anlamda Kırıkkale halkının sağlık ihtiyaçları başta olmak üzere tüm ihtiyaçlarını çok önemsiyoruz.

Ankara gidilmesin

Vatandaşımız neden Ankara`ya yorulsun, büyük şehrin yoğunluğuna, sıkışık trafiğine gitsin bize düşen bu konuda vatandaşımıza yardımcı olmak. Önceliğimiz topluma karşı sorumluluktur ve vatandaşlarımıza yardımcı olmaktır. TOKİ`ye yaptırdığımız hastanede "Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi" kuruyoruz. Demirbaşlarımızı aldık, sağlıkla ilgili cihazların alım ve kurulum işlemleri devam ediyor. Önümüzdeki aylarda hasta kabul etmeye başlayacağız” dedi.

Ne zaman açılacak?

Kırıkkale’de herkes bu hastanenin açılmasını bekliyor. Ancak aç ıklamalardan başka olumlu bir gelişme gözlenmiyor. Hastanenin ne zaman açılacağı ve ne şekilde hizmet vereceği kesinlik kazanmış değil. Yakın zamanda açılması bekleniyor ancak, tarih verilemiyor. Hastane konusunda sorunun ne olduğu da merak konusu. Bir sorun yaşandığı biliniyor ancak bu sorunun ne olduğu açıklanmıyor. 



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli