Anahtar Kelimeler:

Baba şikayetçi oldu

Baba şikayetçi oldu

 Mahkemeye verdi!

Geçtiğimiz gün Atatürk İlköğretim Okulu bahçesine kurulan devasa oyuncaklara binerken, düşerek yaralanan 17 yaşındaki gencin babası İbrahim Akan Lunapark işletmecilerini mahkemeye verdi. 

Tazminat davası açtı

Atatürk İlköğretim Okulu bahçesine kurulan lunaparktaki oyuncaklardan birine binerken düşerek yaralanan 17 yaşındaki gencin babası İbrahim Akan lunapark işletmecilerinden şikayetçi oldu. Hakkını sonuna kadar arayacağını söyleyen baba Akan, maddi ve manevi tazminat davası açtığını belirtti. Akan yaptığı açıklamada, “Görüyoruz ki Kırıkkale’de bu tür şeyler ölüm ile sonuçlanmadığı takdirde sonuç görmüyor. Ne yazık ki bizler mağdur olarak burada kalacağız” ifadesinde bulundu.

Yetkililer devreye girmeli

Akan, “Lunapark yetkililerine ulaştık. Burada çalışan personelin ne SGK kaydı var ne de bir belgesi var. Bir ay içerisinde çok afaki bir rakam kazanıyorlar. Ancak ben maliye ye de gittim SGK ya da gittim ne yazık ki onların bu parktan haberleri dahi yok. Bu kadar sahipsiz miyiz? Kim sahip çıkacak Kırıkkale’ye. Bu çocuk benim çocuğum. Allah’a şükür ki kazayı atlattı. Ancak daha büyük bir olay yaşanabilirdi. Başkasının çocuğuna da böyle olmasını istemem. Yetkililer hemen devreye girmelidir” diye konuştu.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu