Anahtar Kelimeler:

Şenlik başladı

Şenlik başladı

 Devam ediyor      

Tarihin canlandırıldığı, kuruluş ve kurtuluşun izlerinin ve hatıralarının yaşandığı Karakeçili’de 05-06 Eylül 2014 tarihinde Karakeçili 20. Uluslararası Kültür Şenliği dün mevlüt okutularak, dualar eşliğinde başladı.

Kırıkkale halkı davetli

20. Uluslararası Kültür Şenliği ile ilgili Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik bilgi verdi. Karakeçili 20. Uluslararası Kültür Şenliğinin sadece Karakeçili’nin şenliği olmadığını söyleyen Özçelik, “Bu şenlik Uluslararası ve Kırıkkale’nin şenliğidir” dedi. Başkan Özçelik, şenliğin 1 ve 2’nci gününde Kırıkkale Cumhuriyet Meydanından Bahşılı, Yahşihan, Çelebi, Keskin, Delici, Sulakyurt, Balışeyh, Hacılar, Çerikli Meydanlarından ücretsiz seferler düzenlendiğini söyleyerek, tüm Kırıkkale halkını şenliğe davet etti.

Teşekkür etti

Bu yıl tarihine yakışır bir şenlik düzenleyeceklerini belirten Özçelik, “En ince ayrıntısına kadar önem verdik. Şenliğimize destek çıkan Başbakan Yardımcımız Sayın Beşir Atalay’a, Kırıkkale Valimiz Sayın Ali Kolat’a, Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can’a, Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı’ya ve Belediye Başkanlarımıza teşekkür ederim”dedi.

En güzel şekilde yapacağız

Özçelik, şenliğin 300 bin TL’ye malolduğunu belirterek, “Şenlikle ilgili yapılan her türlü şeyi Kırıkkale insanımıza yaptırmaya çalıştık. Ankara’dan geldiler biz iş vermedik, biz Kırıkkalelilere iş verdik. Biz 20. Uluslararası Kültür Şenliği’ni en güzel şekilde yapacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı. Şenlik Cumartesi günü de sürecek.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu