Anahtar Kelimeler:

Kavlak kurultayı anlattı

Kavlak kurultayı anlattı

Kılıçdaroğlu’na destek verdiler

Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) 18. kurultayını Kırıkkale İl Başkanı Ziya Kavlak değerlendirdi. Kavlak, Kırıkkale olarak Kılıçdaroğlu’na destek verdiklerini söyledi.

İki adaylı seçim

CHP Kırıkkale İl Başkanı Kavlak yapılan kurultay sonrası yaptığı değerlendirmede, "Genel Başkanlık yarışında mevcut Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Yalova Milletvekilli Muharrem İnce ile birlikte bir yarış içerisine girdi. Partililerimizin yoğun katılımları ile gerçekleşen kongrede aldığı 740 oy oranı ile Kemal Kılıçdaroğlu CHP`nin yeniden Genel Başkanı oldu. Kongre öncesinde Muharrem İnce`yi 170 delege aday olarak göstermişti.

Hayırlı olsun

Bizlerde CHP Kırıkkale teşkilatı olarak Kemal Kılıçdaroglu`nu desteklemiştik. Genel Başkanı delegelerin oyu ile 3. kez Genel Başkanlık ipini göğüsledi. Demokrasiyi ve çok partili yaşamı Türkiye`ye getiren CHP demokratik şekilde bu süreci de geçti. Kurultay öncesinde ise CHP Atanın huzurunda kendisine yakışır şekilde birliktelik mesajı verdi. Kırıkkale’ye ve parti camiamıza yeni kurultay hayırlı olsun" dedi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu