Anahtar Kelimeler:

Karşıyaka'ya yeni park

Karşıyaka

 Mahallede eksik vardı!

Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Karşıyaka Mahallesine 5500 metrekarelik modern çocuk oyun grubu, spor ve kondisyon aletleri ile kameriyeler ve değişik oturma grupları yer alacağı park çalışmasına hız verdi

Park çalışması

Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini açıkladı. Karşıyaka Mahallesinde yeni park alanı çalışmasına sert zemin döşeme işine start verildiği belirtildi. 5500 metrekare’lik park alanında modern çocuk oyun grubu, spor ve kondisyon aletleri ile kameriyeler ve değişik oturma grupları yer alacağı belirtilerek, kent mobilyalarının montaj işleminden sonra ağaçlandırma çalışmasını da tamamlanacak. Karşıyaka Mahallesinde ihtiyaçlara cevap verebilecek kapasitede bir yeşil alan oluşturulacağı kaydedildi. Park çalışmalarının başladığını gören mahalle sakinleri çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya teşekkür ettiklerini ve yapılan çalışmalarından memnun olduklarını söylediler.

Çiçek ekimi yapılıyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğünden alınan bilgiye göre Terminal mevkiinde yapılan kavşak çalışmasını takiben Terminal bölgesinde çalışmaların hızlanacağı, dolgu ve tesviye işlemlerinin bitmesini takiben de orta refüjde mevsimlik çiçek dikimi ile peyzaj çalışmalarına başlandığı kaydedildi. Kent genelinde yeşil alan ve parklarında budama, temizlik, sulama, bakım ve onarım çalışmaları da büyük bir hızla devam ediyor.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu