Anahtar Kelimeler:

Ahmet Yaman kaza geçirdi

Ahmet Yaman kaza geçirdi

Çarptığı kişi öldü!

Gazeteci Ahmet Yaman Ankara’da trafik kazası geçirdi. Kazada alt geçidi kullanmayarak yoldan geçen vatandaş Yaman’ın kullandığı aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Gazeteci Yaman ise olay yerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Alt geçidi kullanmadı

Ankara’da tinercilerin mesken tuttuğu alt geçidi kullanamadığı için karayolunda karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı iddia edilen bir kişi, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, önceki gece saat 23.00 sıralarında, Ankara - Samsun karayolu Kayaş mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, işyerinden eve gitmek üzere yola çıkan iki çocuk babası Ramazan Aplak, karşıya geçmek için tinercilerin mesken tuttuğu alt geçidi kullanmadı ve karayolundan karşıya geçmeye karar verdi. Ahmet Yaman idaresindeki 71 ES 171 plakalı otomobil, Ramazan Aplak’a çarptı.

Yaman da hastalandı

Çarpmanın etkisiyle sürüklenen otomobil 25 metre sonra durabildi. Ramazan Aplak olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağırıldı. Olay yerine gelen polis, başka bir kazaya sebep olmamak için önlem aldı. Kaza sonrasında rahatsızlanan otomobil sürücüsü Ahmet Yaman, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Aplak’ın cesedi cenaze aracına konularak Adli Tıp Kurumu`na gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu