Anahtar Kelimeler:

Sorunlara çözüm üretiliyor”

 Sorunlara çözüm üretiliyor”

Başkan Yardımcısı böyle dedi!

Perşembe günleri mutat hale gelen Halk Günü etkinliğinde yine vatandaş Belediye buluşması yaşandı. Belediye Başkan vekili Mutlu Erol Bakır toplantı sonrası yaptığı açıklamada, vatandaşın sorunlarının kendi sorunları gibi benimsediklerini kaydetti.

Başkan yardımcıları katıldı

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın izinli olması nedeniyle Belediye Başkanvekili Mutlu Erol Bakır başkanlığında düzenlenen Halk Günü etkinliğinde Bakır vatandaşların sorunlarını dinledi. Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen 19. Halk Günü Etkinliğine Başkanvekili Mutlu Erol Bakır’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Şükrü Göktaş, Harun Ulusoy, Vedat Genç ve Halil Danacı ile bazı birim müdürleri katılarak vatandaşların sorunlarını not aldılar.

Çözüme kavuşuyor

Belediye Başkanvekili Mutlu Erol Bakır, Halk Günü etkinliğinin amacına uygun bir şekilde devam ettiğini belirterek katlan vatandaşlara teşekkür etti. Bakır, “Vatandaşlarımız sorunlarını bizlere bire bir olarak iletiyor. Bu nedenle Kırıkkale’de sorunlar kısa zamanda çözüme kavuşuyor. Gerek belediye başkanımız gerek bizler, gerekse birim müdürlerimiz tam kadro olarak bu buluşmalara katılıyor. Vatandaşımızın sıkıntısı bizim sıkıntımız mantığı ile olaya bakıyoruz” ifadesinde bulundu.  



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu