Anahtar Kelimeler:

Köksal odaları ziyaret etti

Köksal odaları ziyaret etti

 Oda başkanları ile görüştü

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kaan Köksal, şehir genelindeki esnafları ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.

Şoförler Odası ziyareti

Köksal sırası ile Şoförler Odası, Minibüsçüler Odası ve Ziraat Odası Başkanlıklarını ziyaret etti. Oda üyelerinin sorun ve isteklerini taleplerini dinleyen Bora, hükümetin yaptığı çalışmalardan bahsetti.  Milletvekili Oğuz Kağan Köksal’a gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerde Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Mürsel Akçay ve çok sayıda partili eşlik etti. Heyetin ilk durağı Şoförler Odası Başkanı Cemil Bora’nın makamı oldu. Bora burada heyete hükümet ile vatandaş arasında güzel bir köprü kurulduğunu, bunun için de çalışmaların, hizmetlerin son sürat devam ettiğini iletti. Bora “Yapılan hizmetler belli. Halkımız bunu anlıyor. Bizim oda olarak biz sıkıntımız yok. Biz kendi işimizle iyi bir şekilde çalışmaya gayret gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Minibüsçüler Odası ziyareti

Köksal Daha sonra Minibüsçüler Odası Başkanı İshak Gençer, Kırıkkaleli yöneticilerle güzel anlaşmalar ve birliktelik içinde çalıştıklarını, işlerin bu şekilde yapıldığını söyledi. Konuşmalar öncesinde ise Başkan Gençer, Milletvekili Köksal’a çiçek hediye etti.

Ziraat Odası ziyareti

Köksal Son olarak ise Ziraat Odası Başkanı Orhan Öztürk’ü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öztürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çiftçiler ile birlikte oda olarak uyum içerisinde çalıştıklarını ve her zaman çiftçilerin yanlarında olduklarını ifade etti. Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ise, “Hükümet olarak her zaman çiftçimize destek veriyoruz Kırıkkale’de önemli bir çiftçi potansiyeli ver.  Kırıkkale’de selden mağdur olan çiftçilerimiz için anında müdahaleleri yaptık ve çiftçilere gereken desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz” dedi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli