Anahtar Kelimeler:

Ülke TV Yahşihan'da canlı yayın yapacak

 Ülke TV Yahşihan

 Yahşihan programı yapılacak

Yahşihan Belediyesi Ülke TV’de yayınlanan Sıradışı program yapımcılarını Kırıkkale’ye getiriyor. Program yapımcıları önce Kültür Merkezi’nde Kırıkkalelilerle bir araya gelecek ardından Yahşihan’da akşam programının canlı yayınına çıkacaklar.

Yeni Türkiye Yolunda

Ülke Tv’de yayınlanan ve adı gibi Sıradışı konuları gündeme getiren programın yapımcıları Yahşihan Belediyesinin katkıları ile ilimize geliyor.  Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un katkıları ile ilimize gelecek olan Yusuf Ziya Çömert (Star Gazetesi Genel yayın Yönetmeni), Ahmet Kekeç (Star Gazetesi Yazarı), Hasan Öztürk  (Ülke Tv Genel Yayın Yönetmeni), Turgay Güler (Ülke Tv /Akşam Gazetesi Yazarı), Savcı Sayan(Siyasi Analist) ilk olarak 18 Eylül 2014 Perşembe günü saat 15:00’da Kültür Merkezinde yapılacak olan “Yeni Türkiye Yolunda” konulu söyleşi programına katılacaklar. Burada Yeni Türkiye ve ülkedeki siyasi konular hakkında bilgiler verecekler. Konuklar ayrıca programı izlemeye gelenlerin sorularını yanıtlayacaklar.

Akşam canlı yayın

Bu programın ardından konuklar Yahşihan’da akşam 21:00’da Ülke TV’de canlı olarak yayınlanacak olan Sıradışı programın çekimlerine katılacaklar. Program buradan canlı olarak yayınlanacak.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli