Anahtar Kelimeler:

Güvenlikçilere talimat verildi

Güvenlikçilere talimat verildi

 “İşinize devam etmek için işinizi yapın”

Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır Belediye birimlerinde görev alan özel güvenlik görevlileri ile Belediye Meclis Salonunda bir araya geldi. Toplantıda bir konuşma yapan Bakır tüm çalışanların görev ve sorumluluklarının bilincinde çalışmaya devam etmeleri gerektiğini söyledi.

Taviz vermeyin

Kırıkkale Belediyesi’nin yeni yönetimi göreve gelir gelmez işlerine son verdiği güvenlik görevlilerini tekrar işe aldı. İhalesi fesh edilen firma yerine başka bir firma ile çalışmaya başlandı. Yeni bir personel alımı yapılmadığını ve mevcut isimlerle devam edildiğini kaydeden Bakır konuşmasında,  “Belediye birimlerimizin güvenliğini sağlamakla görevlisiniz. İşinizden asla taviz vermemelisiniz. İşinin gereğini yerine getiren işine devam eder.

Teşekkür ettiler

Belediyemizin her konuda olduğu gibi güvenlik konusunda da farklılığını hissettireceğine inanıyoruz. Her birinize işin gerekleri konusunda güveniyoruz” dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır konuşmasından sonra güvenlik personeli ile tek tek tanıştı. Görevlerine yeniden başlayan özel güvenlik görevlileri toplantı salonunda Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya teşekkür ettiler.



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu