Anahtar Kelimeler:

Terminal'e 112 istasyonu kuruluyor

Terminal

 Vakalara daha çabuk müdahale edilecek        

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü tarafından şehrin ihtiyaçları doğrultusunda istasyon sayısı her geçen arttırılıyor. İstasyonların kurulması ile vakalara daha çabuk ve etkin ulaşılabiliyor.

Karar alındı

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma ve değerlendirmeler sonucunda otogar içerisine 112 istasyonu kurulması kararı alındı. Bu sayede Kayseri yolu ve terminal tarafından oluşabilecek kazalara anında müdahale edilebilecek. Terminal ile prensipte anlaşan İl Sağlık Müdürlüğü otogar içerisine, Podium AVM’nin tam karşısına 112 istasyonu kuracak.

Sayısı 15’e yükseliyor

Konu hakkında görüşlerini aldığımız İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun Gerekli düzenlemelerin önümüzdeki günlerde yapılacağını ifade ederek, “Şehrimiz genelinde ilçeler dahil olmak üzere istasyon sayımız bu sayede 15’e yükselmiş olacak. Kırıkkale’nin ihtiyaçlarını tespit ederek yaptığımız çalışmalar devam ediyor. İl içerisinde bulunan toplam istasyon sayısı ise kurulacak yeni istasyon ile 6’ya yükselmiş olacak” diye konuştu.

Ekibimiz hazır

Müdür Uzun yaptığı açıklamanın devamında, “İl Sağlık Müdürlüğü olarak vatandaşımızın daha sağlıklı yaşamaları doğrultusunda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Kurulacak yeni istasyonumuz ile birlikte özellikle kazaların sık yaşandığı Kayseri Yolu üzeri, Podium AVM önüne anında müdahale şansımız olacak. Gerekli düzenlemeler yapılacak. İstasyonumuzda görev alacak ekibimiz ve aynı zamanda ambulansımız hazır” dedi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu