Anahtar Kelimeler:

MHP ve Öztürk'ten Kulübe destek

MHP ve Öztürk

 Destek ziyaretinde bulundular

MHP MYK Üyesi Halil Öztürk ve partinin il teşkilatı yöneticileri Kırıkkalespor’u ziyaret ederek maddi ve manevi destekte bulundular.

Kırıkkalespor ziyareti

Yeni sezona başlayan Kırıkkalespor’a siyaset camiasından destek geldi. MHP MYK Üyesi Halil Öztürk, partinin Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu ve Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, kulübü ziyaret ederek maddi ve manevi anlamda destek oldular. Kulüp Başkanı Metin Karakuş ile görüşen MHP heyeti, takımın ve kulübün durumu konusunda bilgiler aldı.

Karakuş teşekkür etti

Karakuş, MHP heyetinin ziyareti ve desteğinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “İşte biz bunu istiyoruz. Biz destek arıyoruz. Halil Bey’e ve MHP heyetine bu destekten ötürü teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bunlar bize moral, futbolcularımıza motivasyon olacaktır. Bu nazik ziyaretten ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

Gönlümüzdeki yeri özel

Karakuş ile bir süre sohbet eden Öztürk ve MHP heyeti, takıma başarılar diledi. Öztürk, “Kırıkkalespor’un bizim gönlümüzdeki yeri ayrıdır ve çok özeldir.  Kulübümüzden ve takımımızdan hep başarılar bekledik ve bekliyoruz. Şanlı tarihine yakışan bir seviyede olmasını hep arzu ediyoruz. İşte bu anlamda yalnız olmadıklarını göstermek, kendilerine destek olmak amacıyla buradayız. İnşallah çok büyük ve güzel, tarihine yakışır başarılar ile yoluna devam eder Kırıkkalesporumuz” dedi.

MHP heyeti sahaya indi

Öztürk ve MHP heyeti, Karakuş ile görüşmenin ardından hep birlikte sahaya inerek futbolcular ile de görüştü. Futbolcuları tanıtan Karakuş, hepsinin çok başarılı çocuklar olduğunu söyledi. Sahada bir süre futbolcuların idmanının izleyen Öztürk ve MHP heyeti, daha sonra futbolcularla resim çekindi.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu