Anahtar Kelimeler:

Gaziler taleplerini iletti

Gaziler taleplerini iletti

 Gaziler ne talep etti?

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal ve Dernek üyeleri tarafından AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay makamında ziyaret edildi.

Akçay’ı ziyaret ettiler

Düzenlenen ziyarette Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi Şehit ve Gazi ailelerinin özlük haklarında düzenleme yapılması gereken talepleri içeren dosyayı İl Başkanı Mürsel Akçay’a teslim etti. Dernek Başkanı Rıfat Öcal taleplerinin devlet övünç madalyası verilenlere madalya maaşı bağlanması,  ikinci iş istihdamına göre 3713 sayılı gazilere de verilmesi,  iş hakkının tüm şehit çocuklarına verilmesi,  işe yerleştirilen gazilerin 3600 prim gününde yaşlılık aylığı bağlanması,  mevzuat dağınıklığının giderilmesi, şehit ve gazi çocuklarının vakıf üniversitelerinde burslu okutulması,  sosyal yardımlaşma tarafından ödenen yardımların düzenlenmesi olduğunu söyledi.

Sizlerin yanındayız

Düzenlen ziyaretten memnuniyetini dile getiren Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay “Şehit ve Gazilerimiz ve onların aileleri Ak Parti camiasında ayrı bir öneme sahiptir. Ak Parti İl Başkanı olarak şahsım ve partimizin bütün organları olarak sizlerin yanındayız” dedi. Düzenlenen ziyaret sonrası Kırıkkale Şehit ve Gazileri Albümünü İl Başkanı Mürsel Akçay’a hediye eden Dernek Başkanı Rıfat Öcal kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli