Anahtar Kelimeler:

Siz nasıl bir bankasınız?

Siz nasıl bir bankasınız?

 Neden herkes tepkili?

Reklamların

hepsi hikaye!

SAKIN ALDANMAYIN… SAKIN…!

Kırıkkale’de Finansbank şubesi ile çalışanlar veya bu bankada işlem yapmak/yaptırmak zorunda kalanlar büyük sıkıntı yaşamaya devam ediyor.

Banka şikayet konusu

Geçmişte birkaç kez yerel basına haber konusu olan ve şikayetler iletilen Finansbank Kırıkkale Şubesi aynı şikayetleri almaya, tepkileri çekmeye devam ediyor. Küçücük bir alanda birkaç kişi ile hizmet vermeye çalışan banka, müşterilerine yetecek kapasitede bir donanıma sahip görünmüyor. Üstelik çalışanlara az maaş verildiği için sürekli personelin değiştiği gözleniyor. Yeni gelen personel de işi bilmediği için müşterilerle sıkıntı yaşıyor.

Personel bile bıkkın!

Bankaya gelen müşteriler işlemler acemi personel yüzünden gecikiyor. Banka içinde kalabalık oluşuyor. Bir çok kişi birkaç dakikalık iş için uzun süre beklemek zorunda kalıyor. Oturacak yer de olmadığı için bankanın içi bir belediye otobüsünü andırıyor. Reklamlarda farklı bir görüntü veren bankanın gerçekte böyle olmadığını bankaya giden herkes rahatlıkla görebiliyor. Bu durumdan aslında personelin de bıkkın olduğu ancak banka yönetiminin duruma çözüm bulmadığı gözleniyor.

Daha önce ne olmuştu?

Daha önce de birkaç kez yerel basına haber olan bankada bir vatandaş adına iki haberi olmadan kredi çıkarıldığı, bir vatandaşa da Kırıkkale ile birlikte İstanbul’da da hesap açıldığı ortaya çıkmıştı. Durumu gören vatandaş, bankadan hesabını çekti ve tüm işlemlerini kapattı. Son günlerde banka ile ilgili yine şikayetler gelmeye devam ediyor.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli