Anahtar Kelimeler:

Pazar yerini dolaştılar

Pazar yerini dolaştılar

 Pazarda inceleme yaptılar      

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Belediyesi canlı hayvan pazarı ve kesimhaneyi ziyaret etti. Ziyarette incelemelerde bulunan Başkan Saygılı, vatandaşlar ve esnaflarla sohbet etti.

Düzenlemeler yapıldı

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, vatandaşlar ve kurban satıcıları ile bir araya geldi. Hayvan pazarın da incelemelerde bulunan Başkan Saygılı, Kırıkkale’de kurban pazarının tam kapasite ile hizmet verdiğini ve sıkı bir çalışma ile düzenlemelerin yapıldığı kaydetti. Saygılı, “Eksikleri giderdik. Burada vatandaşımız daha sağlıklı ortamda, temiz bir şekilde alım satım gerçekleştiriyorlar” ifadesinde bulundu.

Vatandaşı memnun ediyor

Esnafların ve vatandaşların alım satımdan memnun olduğunu kaydeden Saygılı, “Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle satışlar her geçen gün artıyor. Bu tabi hem satıcı esnafımızı memnun ediyor hem de bol çeşitlilikten dolayı vatandaşımızı memnun ediyor. Kurban Bayramı son birkaç gün kala satışların daha da artacağını düşünüyoruz. Pazarımızda güzel bir hizmet verdiğimize inanıyoruz” diye konuştu.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu