Anahtar Kelimeler:

Millet artık sokaktan topluyor!

Millet artık sokaktan topluyor!

 YOK BÖYLE BİR ŞEY!        

Kimse ilgilenmezse olacağı budur!

Kırıkkale’nin Osmangazi ve Kimeski Mahallelerinde sayıları yine büyük oranda artan başıboş köpekler mahalle sakinlerine öyle bir zulüm ediyor ki…

Alıp götürüyorlar

İki mahallede de guruplar halinde gezen başıboş kedi ve köpekler mahalle sakinlerinin ayakkabı ve terliklerine dadanmış durumdalar. Özellikle deri ayakkabı ve terlikleri tercih eden kedi ve köpekler, terlik ve ayakkabıları alıp kaçıyor. Dışarıda bırakılan ayakkabı ve terliklere avluya girerek bir şekilde ulaşan kedi ve köpekler, alıp götürüyor ve vatandaşları ortada bırakıyor. Bir süredir bu gibi durumlarla sıklıkla karşılaştıklarını söyleyen vatandaşlar, “Akşam eğer ayakkabı veya terliğinizi dışarıda bıraktıysanız, sabah kesinlikle bulamazsınız. Bir tanesi mutlaka yoktur. Çünkü başıboş kedi ve köpekler alıp götürüyor” diyorlar.

Belediye paramızı versin!

Tek ayakkabı veya terlikle ortada kaldıklarını söyleyen vatandaşlar, “Sabah bir bakıyorsunuz ayakkabınız veya terliğinizin teki yok. İkisi kayıp olsa hırsız almış dersiniz. Ama teki yok. Sağda solda arayıp bulmak mümkün. Bulduklarınızın dişlendiğini de görüyorsunuz. Ya da parçalandığını. Kedi ve köpekler yapıyor bunu. Özellikle de deri olanı tercih ediyorlar. Demek ki aç kalıyorlar. Deri ayakkabı veya terliğin kokusuna geliyor olabilirler. Vallahi başımız bunlarla dertte. Belediye bunlara bir çözüm bulsun veya ayakkabı/terlik paramızı karşılasın” diye konuşuyorlar.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli