Anahtar Kelimeler:

Eski ve yeniler bir arada!

Eski ve yeniler bir arada!

 Bir garip şeyler olacak gibi!

AK Parti’de yeni Başbakan ile yeni bir döneme girilirken, eski isimler de kendilerine bu yeni dönemde yer arayışındalar. Hafta sonu yapılan istişare toplantısında bunun işaretleri görüldü.

Karışık bir durum var

AK Parti yeni bir Başbakan ile yeni döneme girdi. İl başkanları değişti, teşkilatlar yenilendi. Önümüzdeki süreçte il kongreleri yapılacak. Daha sonra ise genel merkez kongresi olacak. Ardından ise genel seçimler olacak. Bunun için teşkilatlarda hazırlıklar yapılıyor. Eski isimler ya da AK Parti’de bir yere gelememiş olanlar çaba içinde. Eski ve yeniler karışık olarak yeni dönemde yeni arayışlara yelken açmış durumdalar. Artık partinin toplantılarında bunu görmek mümkün.

Bir şeyler olacak

Hafta sonu yapılan istişare toplantısında yeni isimlerin yanı sıra eski isimleri de görmek mümkündü. Partinin gelecekte çok çetin gelişmelere sahne olacağı düşünülüyor. İl kongresinde ekiplerin karşı karşıya geleceği konuşuluyor. Ardından ise milletvekili listeleri belirlenirken kılıçların çekileceği ileri sürülüyor. Neler olacağını zaman gösterecek ancak, bir şeyler olacağına kesin gözüyle bakılıyor.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli