Anahtar Kelimeler:

Bayram sakin ve huzurlu geçti

Bayram sakin ve huzurlu geçti

 Valilik’te bayramlaştılar      

Bayramın ikinci günü Kırıkkale Valiliği başta olmak üzere Kırıkkale Belediyesi ve AK Parti`de bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayram Kırıkkale’de sakin ve huzurlu geçti.

Valilik’te tören

Kırıkkale Valiliği tarafından bayramın ikinci günü bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programında Vali Ali Kolat, “İl olarak bu bayramda da huzur ve güven içerisinde geçirdik. Bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramı`nı kutluyorum" dedi. Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kurban Bayramı dolayısıyla valilikte düzenlenen programda, milletvekilleri, kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Huzurlu bir bayram

Kolat, burada yaptığı konuşmada, vilayet olarak bayramın iyi geçmesi için belediye hizmetleri, güvenlik ve sağlık açısından bütün tedbirleri aldıklarını söyledi. Kentin bulunduğu bölge itibariyle trafik açısından önemli bir yoğunluk olduğunu ifade eden Kolat, "Kentte büyük bir trafik hareketliliği söz konusu. Ortalama günde 25 bin araç geçmektedir. Bu konuda duyarlılık içerisindeyiz. Bütün ekiplerimiz 24 saat görevinin başındadır. İl olarak bu bayramda da huzur ve güven içerisindeyiz. Bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramı`nı kutluyorum" dedi.

Nice bayramlara

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ise Müslüman alemi ve Kırıkkale halkının bayramını kutladı. Bayramların kardeşliğe ve dostluğa vesile olduğunu, amacına uygun kutlanması gerektiğinin altını çizen Köksal, "Bayrağımızın gönderde kalmasını sağlayan şehitlerimize rahmet diliyorum ve tüm İslam dünyasının bayramlarını kutluyorum" dedi. Törene, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kaya, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Atalay neden yoktu?

Bu arada bu bayram Beşir Atalay Kırıkkale’de yoktu. Atalay bayramlaşma törenine de katılmadı. Atalay’ın eşi ile birlikte hacca gittiği öğrenildi. Hac nedeniyle Türkiye’de ve Kırıkkale’de olamadığı bildirildi. Bayram ise Kırıkkale’de sakin ve huzurlu geçti. Acemi kasaplar ve ufak tefek kazaların dışında ciddi bir olay yaşanmadı.

 



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı