Anahtar Kelimeler:

Hastane rezaleti!

Hastane rezaleti!

 Bina ile olmuyor bu işler!

Henüz bir gelişme yok! 

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde bir süre önce yönetim değişikliği yaşandı ancak anlayışta ve uygulamada henüz bir değişiklik olmadığı geride bıraktığımız bayramda açıkça görüldü.

Sıkıntılar devam ediyor

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi bildiğimiz gibi. Yine sıkıntılar var, yine doktor yok, otorite yok, anlayış da uygulamada da bir değişiklik gözlenmiyor. Hastane eskisinden daha kötüye gidiyor gibi. Şu ana kadar hastane konusunda pozitif bir ilerleme gözlenmiyor. Bunu geride bıraktığımız bayramda bir kere daha gördük.

Otorite kalmamış!

Bayramda hastaneye gidenler doktor bulamamaktan yakındı. Gece vakti rahatsızlanarak hastaneye gidenler acilde doktor aradı. Millet hasta beklerken, doktorun istirahat odasında dinlendiği öne sürüldü. Bunun üzerine hastanede tartışma yaşandığı bildirildi. Hastane konusunda şikayetçi olan bir çok kişi, “Otorite kalmamış hastanede. Hastalar doktor arıyor, doktor geçmiş odasında dinleniyor” dediler.

Ankara’ya gidiyorlar

Hastanenin bina olarak iyi olduğu ancak hekim, donanım ve techizat olarak iyi olmadığı bildiriliyor. Temizlik işlerinin de eskisi gibi düzensiz ve iyi yapılmadığı vurgulanıyor. Artık bir çok kişi de hastalarını Kırıkkale Yüksek İhtisas’a getirmiyor. Kırıkkale eskiye geri döndü. Hastalar Ankara’ya gidiyor. Çünkü Kırıkkale’de hekim durmuyor.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu