Anahtar Kelimeler:

Diyarbakır'da mahsur kaldılar!

Diyarbakır

 Olayların içinde bir Kırıkkaleli 

Kamyon parçalandı!

PKK terör örgütü üyeleri Kobani bahanesiyle ülkeyi yakıp yıkarken, Diyarbakır’a malzeme götüren Kırıkkaleli bir kamyoncunun aracı parçalandı.

Araçlara saldırdılar

Bayramın ikinci günü Kırıkkale’den Diyarbakır’a malzeme götürdüğü öğrenilen M. D. (52) isimli kamyoncu olayların ortasında kaldı. Diyarbakır’an dört gün boyunca çıkamayan kamyoncu, canını zor kurtardı. Teröristlerin kamyona saldırdığı ve parçaladığı öğrenildi. Konvoy halindeki araçlara saldırı olduğu kaydedilirken, bir çok aracın tahrip edildiği belirtildi. Kırıkkaleli kamyoncunun aracı da tahrip edilenler arasında.

Canımızı zor kurtardık

Kamyonu ve yükü Diyarbakır’da bırakarak olay yerinden uzaklaşmak zorunda kaldıklarını söyleyen M. D. “Canımızı zor kurtardık. Teröristler ortalığı yakıp yıktılar. Konvoy halindeki araçlara saldırdılar. Benim aracım Allah’tan en arkalarda idi. Hasar az oldu. Camları, farları kırdılar. Araca zarar verdiler. Başka araçları çok tahrip ettiler, kimisini yaktılar. Aracı ve yükü bırakıp olay yerinden uzaklaştık” dedi. Kendisinde bir şey olmadığını söyleyen M. D. Kırıkkale’ye dönmek üzere olduğunu söyledi. M.D. olaylar yatışınca bölgeye giderek aracını kurtaracak.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu