Anahtar Kelimeler:

Her kesime çözüm olacağız”

 Her kesime çözüm olacağız”

  

MHP beyanname hazırlıyor       

MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Avukat Halil Öztürk yaptığı açıklamada parti genel merkezinin bazı faaliyetlerinden bahsetti. Öztürk 10 Ekim’den başlayarak üç günlük kamp yapılacağını ve bu kampta değerlendirme olacağını söyledi.

Beyanname hazırlığı

MHP MYK üyesi Halil Öztürk, parti çalışmaları konusunda bilgiler verdi. Önümüzdeki yıl yapılacak olan genel seçimler için hazırlıkların sürdüğünü belirten Öztürk, bu konuda açıklamalarda bulundu ve partinin hazırlıklarından bahsetti. MHP’nin seçim beyannamesi çalışmalarına başladığını söyleyen MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Avukat Halil Öztürk, “Kırgınlığa küskünlüğe dur diyelim. Kongreler için kararlar alınacak. MHP seçim beyannamesi çalışmalarına başladı. Toplumun her kesimini hitap eden bir beyanname olacak” dedi.

Ehil insanımız çok

Öztürk, “MHP’de çok sayıda işin ehli insanlar var. Yapacağımız bu çalışma ile sorunları çözeceği. Zamanı geldiğinde kamuoyu ile paylaşacağız. Her kesime çözüm olacağız. Kırıkkale’deki esnafa da, çiftçiye de çözüm bulduğu bir beyanname olacak. Bizler bu davaya gönül verirken bayrak ve millet sevdasından bahsettik. Bu milleti, bu bayrağı ve bu devleti sevdiğimiz için milliyetçi olduk” diye konuştu.

Adayın önemi yok

Halil Öztürk, “Önümüzdeki seçimde arkadaşlarımız aday olacak, bunlar doğal şeyler. Bizler bu vatana binlerce şehit vermiş insanlarız. Kimin aday olduğunun önemi yok. Bizim amacımız MHP’yi tek başına iktidar yapmak. Genel Başkanımı Sayın Devlet Bahçeli’yi başbakan yapmak. Amaç bu olduktan sonra ilçe başkanı kim, il başkanı kim, aday kim önemi yok” dedi.

Bu kıyım niye?

Bu arada Milli Eğitim’deki müdür atamalarına da değinen Öztürk, “Kamu personeli bunları yaşıyor ve görevden alınıyorlar. Bunların günahı ne? Türk Eğitim Sen üyesi olmak bizim amacımız. Türk Eğitim Sen üyesi oldukları için mi yapıyorsunuz bunları?” dedi.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli