Anahtar Kelimeler:

7 ay geçti hâlâ bir şey yok mu?

7 ay geçti hâlâ bir şey yok mu?

Ne yaptınız bir görsek?

 

Neler yapıyorsunuz,

Neler planlıyorsunuz?

 

Hani her ay açıklama olacaktı?

 

SADECE BAŞKAN DEĞİŞTİ!

Yerel seçimin üzerinden 7 ay geçti ama Kırıkkale’de hâlâ belediye çalışmaları adına ya da yenilik adına bir gelişme gözlenmiyor…

Değişiklik gözlenmiyor

Kırıkkale’de 30 Mart yerel seçimleri ile belediye başkanı değişti. Yönetimde ufak tefek değişiklikler oldu. Belediye’de çalışma, hizmet, proje ve yenilik anlamında bir değişim ve gelişme gözlenmedi. Şu ana kadar yapılan gözlemlere bakılırsa belediyede sadece başkan değişmiş gibi görünüyor. Başka da hiçbir değişiklik gözlenmiyor.

Rutin hizmetler bile aksıyor

Aradan 7 ay geçmesine rağmen şehirde gözle görülür bir gelişme ve değişiklik olmadı. Seçim öncesi sunulan ve tanıtılan projelere ise hiç başlanmadı. Belediyenin neyi beklediği merak konusu. Hatta rutin hizmetlerde ciddi aksamalar görülüyor. Bu durum artık tepki çekmeye de başladı. Halk Günü toplantılarında vatandaşlar bunu dile getirmeye başlıyor.

Siz ne yapıyorsunuz?

Kırıkkaleliler neden bu duruma düşüldüğünü ve belediyede neler yaşandığını merak ediyor. Seçim öncesi aylık düzenli olarak vatandaşlara bilgi verileceği söylenmişti. Ancak şu ana kadar bir basın toplantısı bile yapılmadı. Kamuoyu basın toplantısı düzenlenerek neden işlerin geciktiğini, rutin hizmetlerin neden aksadığını, ne gibi projelendirmeler yapıldığını, bugüne kadar neler yaşandığını ve ilerisi için neler planlandığının açıklanmasını istiyor.

İzbe durumda bir şehir

 

Dışarıdan bakıldığında belediye’de işlerin pek de sağlıklı yürümediği gözleniyor gibi. Şehir pis durumda, temizlik sadece çöp poşeti toplamak olarak algılanıyor, parklar bakımsız, yol kenarları toz  ve topraktan geçilmiyor, kaldırımlar kırık dökük ve tamir edilmiyor. Kırıkkale tam bir izbe durumda görünüyor. Şu ana kadar da buna müdahale edilmiyor. Vatandaş da artık buna kızıyor.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli