Anahtar Kelimeler:

Kongreler tamamlanacak

Kongreler tamamlanacak

 Herkesi kapsayan bir

beyanname olacak…

 

Herkes aday olabilecek…!

 

Öztürk kampı değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam’da iki gün süren kamp yaparken, kampı ve gündemdeki konuları MHP MYK üyesi Halil Öztürk değerlendirdi.

Öztürk kampı anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi, Kızılcahamam’da iki gün süren kamp yaptı. Genel seçimler öncesinde strateji belirleme, il ve ilçe kongreleri, Türkiye’nin durumu ve toplumu yakından ilgilendiren bir beyanname hazırlığı için Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından parti yöneticileri ve milletvekilleri kampa alındı. Kampa katılan MHP MYK Üyesi Halil Öztürk, iki gün süren çalışmaları değerlendirdi.

Kongreler tamamlanacak

Öztürk kampta, önümüzdeki yıl yapılacak olan genel seçimler, bunun öncesindeki ilçe ve il kongreleri, Türkiye’nin durumu ve toplumu yakından ilgilendiren MHP beyannamesi üzerinde çalışıldığını söyledi. Halil Öztürk, “Önümüzde bir genel seçim var. Bununla ilgili stratejiler konuşuldu. Bunun öncesinde ilçe ve il kongrelerini tamamlamaya yönelik bir takvim belirlendi. İlçe kongreleri 17 Ekim’de başlayacak. Ocak-Şubat dönemine kadar il kongreleri tamamlanacak.


İsteyen herkes  aday olacak

Genel seçim öncesinde ilçe ve il kongreleri bitirilmiş olacak. Demokratik bir yarış ve ortam oluşması için her şey hazırlanıyor. Genel seçimlerde isteyen herkes aday olabilecek. Bir engelleme, bir kısıtlama olmayacak. Tam bir demokrasi yarışı yaşanacak. Parti olarak bunu sağlayacağız. Genel başkanımızın hassasiyeti bu yöndedir. Bunları kampta geniş biçimde ele aldık ve konuştuk” dedi.

Tam bir mutabakat olacak

Uzun zamandır gündemde olan MHP beyannamesinin de ele alındığını söyleyen Halil Öztürk, “Üzerinde çalışılan bir konu da MHP beyannamesi oldu. Bu beyanname toplumun her kesimini, her katmanını, esnafı, işçiyi, memuru, çiftçiyi, emekliyi ve sair kesimlerin hepsini kapsayacak, çok geniş bir biçimde ele anlıyor. Emin olun herkesi rahatlatacak bir beyanname olacak. Her kesime hitap edecek. Milletimiz ile aramızda bir mutabakat olacak. Türkiye’de tıkanan siyasetin önünü bu beyanname açacak” diye konuştu.

Seçime eli güçlü girecek

Beyanname çalışmasının hale devam ettiği bildirilirken, genel seçim öncesinde kamuoyuna açıklanacağı ifade edildi. Bu arada, partinin seçimler öncesinde kongrelere startı vermeye hazırlandığı vurgulandı. Kampta Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin toplumu kucaklayacak yönetimlerle kongrelerin tamamlanmasını istediği ve bu sayede genel seçimlere her ilde ve her ilçede MHP’nin elinin güçlü girmesi talimatını verdiği kaydedildi.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu