Anahtar Kelimeler:

Bir sporcuyu bitiren yaşam!

Bir sporcuyu bitiren yaşam!

 Kırıkkale’ye uyuşturucu

getirirken yakalandılar

 

Tedavi olmak istiyormuş!

Erzurum 2`nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından `uyuşturucu madde ticareti yapmak` suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan A.Ş., “İçince battıkça batıyorsun. Ailene bile `benden koparlar` diye söyleyemiyorsun. Tedavi olmak istiyorum” dedi.

E tipi cezaevine gönderildi

Kırıkkale`de yaşayan 22 yaşındaki A.K. ve 20 yaşındaki A.Ş., iddiaya göre uyuşturucu temin etmek için geçtiğimiz Ağustos ayında Diyarbakır`a gitti. Diyarbakır`dan aldıkları kubar esrarı Erzurum üzerinden Kırıkkale`ye götürmek isteyen iki arkadaş yol kontrolü sırasında yakalandı. İki valizde toplam 11 kilo 540 gram kubar esrara el konuldu. Gözaltına alınan A.K. ve A.Ş. tutuklanarak Erzurum E tipi cezaevine gönderildi.

 

Battıkça batıyorsun

Uyuşturucu madde ticareti ve nakli yapmak suçundan Erzurum 2`nci Ağır Ceza Mahkemesi`nde yargılanan ve dün karar duruşmasına çıkarılan A.Ş. ile A.K. içici olduklarını valizlerin içerisinde bu kadar esrarın olduğunu bilmediklerini ileri sürdü. İki valizden sadece birinden bir miktar esrar olduğunu söyleyen A.Ş., “Ben evimden işime, işimden evime giden gelen biriyim. İçecek kadar, bir avuçtan az almıştım. Hatta arama yaparken polise valizimi kendim açıp gösterdim. Bu kadar olduğunu bilsem yapmazdım. Uyuşturucuyu içince battıkça batıyorsun. Ailene bile `benden koparlar` diye söyleyemiyorsun. Bundan kurtulup, tedavi olmak istiyorum” diye konuştu.

Futbol hayatı bitti

Uyuşturucu ile üniversitedeki arkadaş ortamında tanıştığını anımsatan A.K., ise “Alıştıktan sonra kurtulamadım. Ben daha önce sigara bile içmezdim. Hem kendimi hem ailemi mağdur ettim. Profesyonel futbolcuydum. Okul hayatım da, futbol hayatım da bitti. Tedavi olmak istiyorum” dedi. Mahkeme heyeti A.K. ve A.Ş.`yi `uyuşturucu madde ticareti` suçundan 4 yıl 2`şer ay hapis cezasına mahkum etti. İki arkadaş 5 bin lira kefalet ile tahliye edildi.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli