Anahtar Kelimeler:

Halkımızın Bayramını kutluyorum”

 Halkımızın Bayramını kutluyorum”

 İlk kez bir kutlama geldi

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay Cumhuriyet’in kuruluşunun 91’nci yıl dönümü münasebetiyle bir basın açıklaması yaptı.

Müreffeh bir hale getirmektir

Akçay yaptığı açıklamada, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eseri olan Cumhuriyetimizin 91.Yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu ve onurunu yaşamanın sevinci içerisinde; Halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. İnanıyorum ki içinde bulunduğumuz bu gururu cumhuriyetimizin 100. yılında olduğu gibi çok daha güçlü bir şekilde 2023, 2053 ve 2071 yıllarında da yaşayacağız. Hedefimiz bugün 91. yıldönümünü kutladığımız Cumhuriyetimizi dünyanın önde gelen ülkeleri arasına yükseltmek çok daha müreffeh bir hale getirmektir.

Güçlenmeye devam edecektir

Bugün gelişen demokrasiye bağlı olarak ekonomimiz, uluslararası itibarımız, millet olarak birbirimize olan bağlılığımız da güçleniyor ve güçlenmeye de devam edecektir. Güçlenen, büyüyen Cumhuriyetimizin 91. yıl dönümünü idrak etmekten dolayı büyük memnuniyet duyuyor başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bizlere bugünleri hediye eden şehitlerimizi, gazilerimizi ve isimsiz kahramanlarımızı saygıyla anıyorum ve Yüce Allah’tan ülkemiz ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum” dedi.



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli