Anahtar Kelimeler:

Sonunda TV kuruluyor!

Sonunda TV kuruluyor!

 Önemli bir gelişme

Yerel televizyonu olmayan Kırıkkale’ye nihayet bir girişimci yerel TV kurmaya karar verdi. TV konusunda bütün anlaşmaların tamamlandığı ileri sürülüyor.

Frekans işi tamam

Yerel televizyonu olmayan nadir illerden biri durumundaki Kırıkkale’ye nihayet yerel TV kuruluyor. Bu konuda bir çok kişi girişimde bulunmuş ancak başarılı olamamıştı. Fakat yeni bir girişimcinin TV kurmak için yürüttüğü çabaların sonuç vermeye başladığı öğrenildi. İsmi bilinen ancak henüz açıklanması istenmeyen girişimcinin çevre illerden birinden TV frekansı satın aldığı ve bu frekansla Kırıkkale’ye yayın yapma kararını verdiği açıklandı.

Hazırlıklar yapılıyor

Frekans işinin tamamlandığı da öne sürülürken, önümüzdeki süreçte stüdyo oluşturma, haber ve program düzenleme, personel temini ve diğer çalışmaların yapılacağı aşamaya geçileceği kaydedildi. Şimdilik işlerin biraz yavaş ilerlediği ifade edilirken, önümüzdeki günlerde çalışmaların hızlanması bekleniyor. Yerel TV, yerel ağırlıklı haberler, eğlence programları, tartışma ve söyleşi programları gibi çalışmalarla adını duyuracak.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu