Anahtar Kelimeler:

Damat dehşeti…!

Damat dehşeti…!

  

Kayınpederini öldürdü

Eşini ise yaraladı!

Kırıkkale`de 30 yaşındaki Ali Aktaş, 5 aydır ayrı yaşadığı eşi Gülseren Aktaş ve kayınpederi Erdoğan Tekin`e kurşun yağdırdı. Olayda Kayınpeder hayatını kaybetti.

İkisini de vurdu

Kırıkkale Belediyesi`nde bir temizlik şirketine bağlı temizlik işinde çalışan 30 yaşındaki Ali Aktaş, karşılıklı boşanma davası açtıkları ve 5 aydır ayrı yaşadığı eşi Gülseren Aktaş ile kayınpederi Erdoğan Tekin`e ruhsatsız tabancası ile kurşun yağdırdı. Kırıkkale`de ekmek fırını işletmecisi olan ve beklediği otomobilde vücuduna 3 kurşun isabet eden 60 yaşındaki kayınpederi Tekin, olay yerinde can verdi. Otomobilin arka koltuğunda oturan ve sağ kasığından tek kurşun giren kızı Gülseren ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.

Kurşun yağdırdı

Cinayet, Kırıkkale`nin Çallıöz Mahallesi, 11`inci Sokak üzerinde bulunan Şehitler İlköğretim Okulu önünde saat 14.45 sıralarında meydana geldi. Kırıkkale`de bir ekmek fırını işleten Erdoğan Tekin, otomobiline kızı Gülseren`i de alıp, torununun okuduğu okula gitti. Okuldan çıkacak torununu bekleyen Tekin ile kızı Gülseren Aktaş`ı otomobilde gören Ali Aktaş, ruhsatsız tabancası ile kurşun yağdırdı.

Eşi yaralandı

Temizlik firmasında çalışan 2 çocuk babası Ali Aktaş`ın tabancasından çıkan 7 kurşundan 3`ü, otomobilin şoför mahallinde bekleyen Erdoğan Tekin`in göğsüne, sağ kasığına ve ayağına isabet etti. Tekin olay yerinde can verdi. Otomobilin arka koltuğunda oturan ve 5 aydır ayrı yaşarken karşılıklı boşanma davası açtıkları eşi Ali Aktaş`ın tabancasından çıkan tek kurşuna hedef olup, sağ kasığından yaralanan 33 yaşındaki Gülseren Aktaş ise ağır yaralandı. Yaralı Gülseren Aktaş çevredekilerin haber verdiği 112 Acil Servis ekiplerince Yüksek İhtisas Hastanesi`ne kaldırılarak ameliyata alındı.

Keskin’de yakalandı

Polis ekipleri, cinayet sonrası sokağı trafiğe kapatırken, güvenlik çemberi oluşturdu. Bu sırada olay yerine gelen Erdoğan Tekin`nin eşi Handan Tekin sinir krizleri geçirip, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekiplerince yapılan çalışma sonucu kayınpederini öldüren, eşini de ağır yaralayan Ali Aktaş`ı Kırıkkale`nin Keskin ilçeside suç aleti tabanca ile yakaladı. Zanlı Aktaş Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü`ne getirildi, Asayiş Şubesi`nde göz altına alındı. Adliyeye çıkarılan zanlı tutuklandı. 



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı