Anahtar Kelimeler:

İsrail Hükümeti de Devleti de korksun…

İsrail Hükümeti de Devleti de korksun…

  

“And içmiş MHP geliyor”

İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa`ya yaptığı baskını kınayan ve buna tepki gösteren MHP MYK üyesi Halil Öztürk, İsrail’in suç işlediğini söyledi, İsrail’e göz yuman ve buna sessiz kalan herkesin de bu suça ortak olduğunu belirtti.

İsrail askerlerinin ve İsrail Hükümeti’nin iyice çirkinleştiğine dikkat çeken MHP MYK üyesi Halil Öztürk, “İsrail insanlık suçu işlemektedir. İsrail’e ve bu suça göz yuman ve buna sessiz kalan herkes de bu suça ortak olmaktadır” dedi. Öztürk, “İsrail artık çığırından çıkan, çirkinleşen davranışlarda bulunmaktadır. Önünde artık kimse duramamaktadır. Türk Hükümeti ve dönemin Başbakanı, bir zaman seçim meydanlarında kullandığı “Van minüt” söylemleri ile ne Filistinlileri kurtarmış, ne de onlara yardım edebilmiştir. Sadece kendi geleceğini kurtarmıştır o söylemle. Oysa Filistin’e gerçek anlamda yardım gerekmektedir. Bugün o söylemin bir şey ifade etmediğini, İsrail’i daha da azdırdığını görebiliyoruz. Kuru laflarla her şeyi siyaset malzemesi yapıyorlar. İsrail askerleri Mescid-i Aksa’ya girerken aynı söylemleri aynı ağızlardan duyuyoruz. Bunun hiçbir anlamı yoktur” dedi ve hükümete tepki gösterdi.

And içmiş MHP geliyor

Öztürk, hükümet ve dönemin başbakanının söylemlerinin aksine İsrail ile ticari ilişkilerin devam ettiğine dikkat çekerek, “Bir yanan söylemde bulunuyorlar güya, öbür yandan ise ticaret devam ediyor. Yani ne bir yaptırım var ne de aslında tepki. Hal böyle olunca İsrail istediği gibi azgınlaşıyor. Bunun son örneği Mescid-i Aksa olayıdır. Bu olaylar ve İsrail saldırıları anlaşılıyor ki, böyle çözülmeyecek. Milliyetçi Hareket Partisi gibi (ki İsrail devleti de hükümeti de bunun ne demek olduğunu dünyada en iyi bilen toplumdur) dirayetli bir iktidar ile Filistin halkına ve Filistin’e yaptığı zulme son verecektir. Vermek z orunda kalacaktır. Çünkü MHP iktidarı geliyor. Önümüzde bir genel seçim var. Halkımızın desteği ile Türkiye’de AKP hoyratlığına, Filistin’de İsrail zulmüne ve dünyanın neresinde tek bir Müslüman ve Türk yaşıyor ve mezalim görüyorsa ona hürriyet kazandırmaya and içmiş bir MHP gelmektedir. Milletimiz sabırlı olsun. İsrail bir an önce alçak saldırılarını sona erdirsin” dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı