Anahtar Kelimeler:

Canımı zor kurtardım

Canımı zor kurtardım

 Taksici gasp edildi!

Kırıkkale’de en eski taksici esnaflarından İbrahim Erdoğan önceki gün üç kişinin saldırısına uğradı. Erdoğan’ın 205 TL ve kredi kartını gasp eden üç kişiden ikisi kısa bir süre sonra Asayiş Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Gasp olayını yaşadı

Kırıkkale’de uzun zamandan bu yana yaşanmayan taksici esnafı gasp olayı önceki gün akşam saatlerinde yaşandı. Yaklaşık 40 yıldan buyana ilimizde taksi şöförlüğü yapan İbrahim Erdoğan önceki gün akşam saatlerinde üç kişinin saldırısına uğradı. Erdoğan’ı darp eden ve 205 TL’si ile kredi kartını çalan üç kişiden ikisi kısa bir sürede  yakalandı. Olayın hala şokunda olduğunu söyleyen Erdoğan canını zor kurtardığını söyledi. Erdoğan, önceki akşam saatlerinde taksicilik yaptığı duraktan taksisine üç kişinin bindiğini, Yahşihan TOKİ’ye gitmek istediklerini, araçla bu bölgeye gittiklerini söyledi.

Sprey sıkmışlar

Bölgeye geldiklerinde bir ev göstererek alacakları olduğunu, oraya gitmek istediklerini söylediklerini belirten Erdoğan, “Araçtan birisi indi. Yüzüme göz yaşartıcı sprey sıktı. Araçtan dışarı çıkartarak darp ettiler. Beni arka koltuğa atarak. Aracın içinde para aramaya başladılar. Sonra üzerimde bulunan 205 TL’yi aldılar. Cüzdanımdaki kredi kartını alarak para olup olmadığını sordular. Ben de olduğunu söyledim. Kredi kartımdan para çekmek için bölgedeki alış veriş merkezine doğru aracımla gittiler. Bu esnada ecel terleri döktüm. Son bir çaba ile araç içerisinden çıkmayı başardım. Alış veriş merkezine giderek polise telefon açtım” şeklinde konuştu 

Bir kişi yakalandı

Erdoğan, polislerin kısa bir süre sonra olay yerine geldiğini, başından geçenleri karakolda anlattığını ve ifadesini verdiğini belirterek “İnsan hayatının ne kadar ucuz olduğunu, pamuk ipliğine bağlı olduğunu bir kez daha gördüm. Sağolsun emniyet ekipleri kısa bir sürede  saldırganları yakaladılar. Kendilerinden şikayetçi olduğumu söyledim” dedi. Bu arada Asayiş ekipleri olay ilgili olarak iki kişinin göz altına alındığını bir kişinin ise arandığı belirtildi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu