Anahtar Kelimeler:

Türk Metal'i ziyaret ettiler

Türk Metal

 Sendikal çalışmalar görüşüldü

“MHP ile işçi camiası için

gerekli yasalar çıkarılacak”

MHP MYK Üyesi Kırıkkaleli hemşehrimiz Halil Öztürk ve partinin genel merkez yöneticileri Türk Metal Sendikası’nı ziyaret ederek sendikal çalışmalar ve işçi camiasının durumunu görüştüler.

Türk Metal ziyareti

Maden faciaları ve inşaat sektöründeki iş kazaları derken işçi camiasının durumu, çalışma koşulları ve sair konular gündeme geldi ve epey zamandır bu konu görüşülüyor. Tam da bu zamanda MHP MYK Üyesi, Kırıkkaleli hemşehrimiz Halil Öztürk ve genel merkez yöneticileri, metal iş kolundaki en büyük sendika olan Türk Metal Sendikası’nı ziyaret ederek, işçi camiasının durumu ve sendikal konularda bir görüşme yaptı.

Çalışma koşulları görüşüldü

Öztürk ve beraberindekiler kendisi gibi Kırıkkaleli olan Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Aslıyüce ve Mesut Gezer’i ziyaret etti. Her iki ziyarette de son zamanlarda yaşanan iş kazaları ve sendikaların bu konudaki girişimleri ile çalışma koşullarının nasıl ve ne şekilde iyileştirilebileceğine dair görüşler aktarıldı. Aslıyüce ve Gezer ziyaretten ötürü Öztürk’e teşekkürlerini ilettiler ve işçilerin çalışma koşulları konusundaki hassasiyetinden memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.
Gerekli yasalar çıkarılacak

Öztürk, ziyarette yaptığı açıklamada, “Ülkemizde işçi camiasının durumu ortada. Çalışma koşulları ve onların durumlarının nasıl daha iyi hale getirilebileceğini değerli sendikacılarımızla konuştuk. Bizim parti olarak bu konuda bir programımız var zaten. Bunlar güncel hale de getiriliyor. Karşılıklı bu konularda fikir alışverişinde bulunduk. Allah izin verir ve iktidara gelirsek, işçi camiasının çalışma koşulları çok çok iyi olacak. Bunun sözünü veriyoruz. Gerekli adımları atacak ve gereken yasaları çıkaracağız. Ben bu kapsamda sayın Aslıyüce ve sayın Gezer’e teşekkür ediyorum. Bizim hassasiyetimize hassasiyetle karşılık verdiler” dedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu