Anahtar Kelimeler:

Ülkücü işçiler aşure dağıttı

Ülkücü işçiler aşure dağıttı

  

Öztürk programlara katıldı         

Kırıkkale Ülkücü İşçiler Derneği tarafından Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtıldı aşure dağıtımı yapıldı. Programa MHP MYK üyesi Halil Öztürk de katıldı ve aşure dağıttı.

Yoğun katılım oldu

Hüseyin Kahya Parkı önünde kurulan stant ile Ülkücü İşçiler Derneği tarafından aşure dağıtımı yapıldı. Düzenlenen aşure dağıtımına MHP MYK üyesi Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Seyit Ahmet göçer, İlçe Başkanı Erdal Baloğlu, partililer ve ülkücü işçiler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehitlere rahmet dilediler

Düzenlenen programda konuşma yapan Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Hakan Dündür, “Ülkücü işçiler olarak biz “rabbimden” Muharrem Ayı hürmetine ülkemiz ve tüm, Türk/İslam alemine huzur ve aşure tadında güzellikler nasip etmesini diliyoruz. Ayrıca bildiğiniz gibi kültürümüzde önemli bir yere sahip olan Muharrem ayı, ilahi bereket ve feyzin bollaştığı bir aydır. “Bu çerçevede düzenlenen Aşure Günü etkinlikleri çerçevesinde bizlerde ülkücüler olarak, örf,  adet, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak aynı zaman da Kerbela şehidi Hz. Hüseyin’in ve tüm diğer şehitlerimizi de yad etmek adına halkımıza aşure dağıtıyoruz. Muharrem ayının ülkemize bolluk ve bereket getirmesini temenni ediyoruz” dedi.

Öztürk birlik diledi

Programa katılan ve aşure dağıtan MHP MYK üyesi Halil Öztürk’de aşurenin anlamından bahsetti ve Kerbela Şehitleri’ni her zaman rahmetle andıklarını, gerçekleştirilen program vesilesiyle  bir kere daha anma fırsatı yakaladıklarını belirtti. Öztürk’de etkinliğin ve Muharrem ayının herkese birlik, dirlik, kardeşlik getirmesini dileyerek, “Muharrem ayının kutsiyeti ile tüm milletimize birlik, beraberlik ve dirlik temenni ediyoruz. Zor zamanlardan geçiyoruz. Bu dileklerin ve temennilerin önemi böyle zamanlarda daha da büyüyor” dedi.

 



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı