Anahtar Kelimeler:

Eski planlar iptal mi oldu?

Eski planlar iptal mi oldu?

 Pazar yerleri ne olacak?

Kırıkkale Belediyesi’nin yeni yönetimi eski yönetimin bazı planlarını iptal ettiği konuşuluyor. Bunlar arasında Çarşı Camii ve Pazar yerlerinin kaldırılması da var.

Cami çalışması

Kırıkkale Belediyesi’nin eski yönetimi bazı projeleri gerçekleştirme fırsatı bulamamıştı. Bunlar arasında Çarşı Camii’nin yıkılıp yeniden yapılması ve Pazar yerlerinin kaldırılması vardı. Ancak aradan 8 ay geçmesine rağmen hiçbir projeye başlanmadığı gibi bu iki çalışmayla ilgili de hiçbir şey yapılmadı. Çarşı Camii’nin etrafı yıkılıp boşaltılmıştı. Çalışma eski dönemde başlamıştı yani. Ancak yeni dönemde bu çalışmanın durduğu gözleniyor.

Pazar yerleri

Cami etrafındaki küçük işyerleri ve çay ocağı kaldırılmasına rağmen çalışmaya bir türlü başlanamadı. Bunun sebebi merak ediliyor. Vasat bir dönem yaşayacağı artık kesinlik kazanan Kırıkkale’nin yeni Belediye yönetimi ile vasat bir döneme adım atmış gibi görünüyor. Çarşamba Pazarı ve Perşembe Pazarı’da kaldırılacaktı. Fakat yeni yönetim bu iki Pazar yeri konusunda da hiçbir adım atmadı. Bu çalışmanın da Çarşı Camii projesi gibi askıya alındığı konuşuluyor.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu