Anahtar Kelimeler:

OSB gelecek için önemli”

 OSB gelecek için önemli”

 Partide açıklama yaptı

Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal AK Parti İl binasında basın mensuplarıyla ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak basın mensuplarına açıklama yapan Köksal, Silah Organize Sanayiyle yakından ilgilendiklerini çok önem verdiklerini Silah Organize Sanayiyi Kırıkkale’nin geleceği olarak gördüklerini belirtti.

Kongrelere açıklama

Oğuz Kağan Köksal merkez ve ilçe kongreleriyle ilgi açıklamalarda yaparak “AK Parti olarak şunda gündemimiz bizim ilçe kongrelerimiz. Geçen hafta ve Kilis’teydim. Bu hafta Kahramanmaraş’a gideceğiz. Hemen hemen Türkiye’de kongreler tamamlanmış olacağız. Kendi ilçelerimizde kongreler yapıyoruz. Bu hafta Balışeyh ve Delice var. En sonunda Sulakyurt’la kapatacağız. Bizim kongremiz Ak Partinin siyasi anlayışı ve siyasi cesareti dememiz lazım. Seçime girilirken kolay kolay herkes cesaret edip kongre yapmaz. İlçe kongreleri büyük bir olgunluk içinde geçiyor. Partimiz bize göre kongrelerden yeni bir güç kazanarak çıkmakta” diye konuştu.

Mayın temizleme çalışması

Köksal Mayınlı arazilerin temizlenmesi için mecliste bir yasa olduğunu belirterek “Mecliste yoğun bir çalışma temposu devam ediyor. Önemli yasalar gündeme geliyor. Şu anda görüştüğümüz yasa yargı paketiyle ilgili Salı günkü görüşmeyle bitecek. Güvenlikteki yasa ilgili bir yasa geldi. Mayını arazilerin temizlenmesi ile ilgi bir yasa var. Bir komisyon kurulacak. Bu merkezin 2 görevi var. İlki mayınlar 2. ise patlamamış ve imha edilmemiş mühimmatların imha edilmesi. Yeni bir merkez kuruluyor. Uluslar arası merkez olacak. Milli Savunma Bakanlığına bağlı bir merkez kurulacak. Bütçe komisyonunda görüşmeler sürüyor. 2015 yılı bütçe tasarısı meclise gelecek. Ayın 10’unda gelecek” şeklinde konuştu.

OSB gelecek için önemli

Organize Sanayiyi çok önemsediklerini belirten Köksal “Arkadaşlarımız ellerinden geldiğince vatandaşlara köprü görevi oluyorlar. Kırıkkale’nin önemli projelerinden birisi. Silah Organize Sanayi. Oda hızlı bir şekilde yürüyor. Bakanlık yükleyici firmayı da tespit etti. Kısa süre içerinde alt yapı için kazma vurulacak. Artık önemli olan noktaya geldik. Kırıkkale’ye yapılmış en önemli hizmetlerden birisi. Organize Sanayi Bölgesini kurmasanız kurulmaz. Kendiliğinden yapılabilecek hizmetlerin dışında bir hizmet. Gelecek adına da biz önemsiyoruz. Bir çok dışarıdan sanayiciler geleceği gibi kendi içimizde ki sanayicilerimizde yatırım yapabilecek. Gençlerimizin iş meselesinde sıkıntımız var. Buraya gelecek özel sektör iş istismarını sağlamış olacak.’’

Akçay açıklama yaptı

İl Başkanı Mürsel Akçay ise “Bizim 5.Olağan genel kongremiz devam ediyor. Çoğu ilçelerimizde kongrelerimizi yaptık. Allah izin verir. Delice ve Balışey’de kongrelerimizi yapacağız. Geçen il Başkanlığı toplantımızda Başkanımızın aldığı bir karar var. Bundan sonra il başkanları toplantısını farklı illerde yaparak teşkilatımızın oradaki vatandaşlarla kaynaşması birlikte olması ve dinlemesi. AK Parti ailesi ana kademesinin hepsiyle Urfa’da birlikte olduk. Onların dertlerini dinledik, onlarla oturduk onların sıkıntılarını dinledik. Önümüzde ki toplantımız ayın 24’ünde Edirne’de il başkanları toplantısı yapılacak” dedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu