Anahtar Kelimeler:

CHP'den çevre duyarlılığı

CHP

 Köy yollarını temizlediler

Kırıkkale CHP İl Başkanlığı sosyal proje kapsamında köy yollarını temizleyerek, ağaç dikimi gerçekleştirdi. Arap köyünde bulunan otobüs durağının çevre düzenlemesini ve boyama işlerini yaparak herkesin bu projeye destek olmalarını istediler.

Kavlak açıklamada bulundu

Kırıkkale CHP İl Başkanı Ziya Kavlak, bu projeyle ilgili bilgiler verdi. Kavlak, “Biz CHP olarak Kırıkkale’mizin köylerini gücümüzün yettiğince gezmeye ve çevre düzenlemesi yapıyoruz. Bu proje herkes destek veriyor. Özellikle CHP İl yönetimimize ben çok teşekkür etmek istiyorum. Soğuk ve yağmurlu havaya aldırış etmeden çalışıyorlar. Amacımız yaşadığımız yerleri güzelleştirmek ve yeşillendirmek” diye konuştu.

Çalışma sürecek

Kavlak, yaptıkları işler hakkında bilgiler verdi. “Sosyal projelerimiz hızla devam ediyor. Köy yollarını sosyal proje kapsamında temizliyoruz. Bu kapsamında Kurşunkaya köyümüzün otobüs durağını tadilata aldık ve tadilat bittiğinde ortaya çok güzel bir iş çıktı. Keskin ilçesi Kurşunkaya köyünü sosyal proje kapsamına aldık. Ağaçlandırma çalışması yaptık ve çalışmalarımız sürecek” dedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu