Anahtar Kelimeler:

Eğitimde iyi noktadayız”

 Eğitimde iyi noktadayız”

 Vali’den okullara ziyaret

Vali Ali Kolat, ziyaret ve incelemeler kapsamında Karşıyaka Mahallesinde bulunan okları ziyaret ederek bilgi aldı. Vali Kolat öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet etti.

Okulları dolaştı

Vali Kolat ve beraberindeki Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ilk olarak İsmail Üstüner İlköğretim Okulunu ziyaret etti. Vali Kolat burada okul müdürü, idareciler ve öğrenciler tarafından karşılandı Vali Kolat, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. İsmail Üstüner İlköğretim Okulu ziyaretinin ardından Vali Kolat Fatih Ortaokulu ve Cumhuriyet Mesleki Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek okul idarecilerinden bilgi aldı.

Çocuklarla ilgilenin

Ziyaretler sonrasında açıklama yapan Vali Kolat, “Veliler olarak çocuklarımızla birebir ilgilenmemiz gerekiyor. Bu çocuklar şimdi en kıymetli dönemindeler. Zekâları pırıl pırıl. Bu çocuklarımıza zekâ anlamında ne verirsek onu alacaklar. Zamanlarını boşa geçirtmeyeceğiz. Eğlenecekler, gülecekler ama öğrenmesi gerekenleri öğrenecekler. Böylelikle daha güzel sonuçlar alacağız. Çocuklarımızı takip edeceğiz. Okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz el birliğiyle tüm sorumlulukları üstleneceğiz” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı