Anahtar Kelimeler:

Programa katılmıyor

Programa katılmıyor

 Gürpınar program için

açıklamada bulundu

 

“Yanlış bilgilendirildik,

program iptal edildi”

Kırıkkale’de 6 Aralık’ta yapılacağı belirtilen Kerbela Anma Gecesi programanına katılacağı öne sürülen Kırıkkaleli hemşehrimiz İkbal Gürpınar, yanlış bilgilendirilmeden ötürü programa katılmayacağını belirtti, gelişmelerle ilgili bir duyuru yayınladı.

Programa katılmıyor

Aralarında Nihat Hatipoğlu ve Kırıkkaleli hemşehrimiz, medyanın yakından tanıdığı İkbal Gürpınar’ın da katılacağı bildirilen, Türkiye Gençlik Teşkilatı tarafından organize edileceği duyurulan Kerbela Anma Gecesi programına Gürpınar’ın katılmayacağı öğrenildi. Gürpınar sevenleri, kendisini sosyal medyadan izleyen takipçileri ve hemşehrileri için bir duyuru yayınlayarak durumu herkese bildirdi.

Duyuru yayınladı

Gürpınar sosyal medya hesabından yayınladığı iptal duyurusu ile kendisini takip edenleri ve programı bekleyenleri şöyle bilgilendirdi: “İptal Duyurusu! Lütfen dikkat! Daha önce 6 Aralıkta Kırıkkale`de katılacağımızı duyurduğumuz Kerbela programı, yanlış bilgilendirildiğimiz için tarafımızca iptal edilmiştir. Başkaları katılıyor mu bilemiyorum ama eşim Emre Ermiş ve ben gitmiyoruz. Lütfen haberdar olanlara duyurun… Sevgiler…”



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli