Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale yatırıma uygun bir il

Kırıkkale yatırıma uygun bir il

 Yatırım yapın o zaman?

Şov yapmaya mı geldiniz?

Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) yönetici ve üyeleri Kırıkkale’ye gelerek Vali ve Belediye Başkanı’nı ziyaret ettiler, Kırıkkale’nin yatırıma müsait bir il olduğunu söylediler.

1 trilyon liralık şov!

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, ASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, yönetici ve üyelerin katıldığı iş gezisi kapsamında ilk olarak Kırıkkale Valiliğine ziyaret düzenlendi. Makamda yapılan ziyaretin ardından Kırıkkale Valisi Ali Kolat başkanlığında yatırım avantaj ve teşvikleri içeren bir toplantı gerçekleştirildi. Yeşil Vadi Projesi’nin ele alındığı toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın,  ASİAD adına projeye 1 trilyon lira tutarında önemli bir bağışta bulundu.

Yatırıma müsait bir il

Silah OSB ve üniversite bünyesinde kurulacak olan Teknopark’ın da konuşulduğu bu geniş kapsamlı toplantıda, kente her alanda ivme kazandıracak projelerin üzerinde duruldu.  ASİAD heyeti iş gezisini MKEK fabrikaları ve silah müzesiyle sürdürdü. Top fabrikası ve çelikhane tesislerini gezen heyet obüs ve havan toplarını yerinde inceleme fırsatı buldular. Silah müzesini de gezen ASİAD heyeti, TSK’da 200 birlikte test edilen milli gururumuz MPT-76 piyade tüfeğini deneme imkanı buldular. Heyet Kırıkkale’nin yatırıma müsait bir il olduğunu belirttiler. 



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı